HVEM?

Erindringsfabrikken har siden 2011 arbejdet med at bruge sang, musik, fortælling og greb fra teaterets verden til at skabe levende generationsmøder, hvor minder og begivenheder fra historien vækkes til live. Igennem musik, sang og dans får de deltagerne til at fortælle erindringer fra deres barndom og ungdom og flere af projekterne munder ud i en forestilling for både børn og voksne. Erindringerne fortælles levende af mennesker, som selv har oplevet det og vores fælles historie og kulturarv videregives uhøjtideligt og vedkommende. Projekterne har til hensigt at bringe vores individuelle og kollektive erindring i spil og derigennem skabe rum for samhørighed, fællesskab og livsglæde. Dernæst at videregive historierne til børn og unge, så de får en nærværende og personlig oplevelse af, hvordan livet så ud før i tiden.

Erindringsfabrikken laver også projekter på museer og kulturinstitutioner, hvor de indsamler dokumentarisk materiale vedrørende fx en periode i historien, et fag eller lignende og sætter erindringerne i scene med indslag fra tiden. Et eksempel herpå er forestillingen Byrde med smil på Arbejdermuseet i København. Læs mere om projektet her

tine

Tine Futtrup Lund er Erindringsfabrikkens grundlægger. Hun har sin daglige gang på kontoret i Byens hus i Roskilde, hvor hun udvikler, iværksætter og planlægger nye projekter under Erindringsfabrikken samt skaber kontakt til samarbejdspartnere. Ude i marken er Tine facilitator, manuskriptudvikler og instruktør på Erindringsfabrikkens forestillinger, hvor hun sætter fortælling, sang, musik og dans sammen til et hele. Tine er uddannet cand.mag. i Teater og Performance Studier fra Københavns Universitet og har tidligere arbejdet som underviser, dramaturg og instruktør.

christina

Christina Bovin er pianist og facilitator i Erindringsfabrikken og er særligt indover erindringssalonerne. Iført spadseredragt fra 1940´erne er hun klar ved klaveret og spiller op til sang. Christina er er uddannet fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium. Udover sit arbejde i Erindringsfabrikken arbejder Christina som pianist og underviser.

louise

Louise Rostved er pianist, facilitator og fortæller i Erindringsfabrikken og er særligt indover generations- og erindringsprojekterne. Louise er uddannet fra Syddansk Musikkonservatorium og har studeret musikvidenskab på Københavns Universitet. Udover sit arbejde i Erindringsfabrikken arbejder Louise også som pianist, sanger og performer.