Erindringsfabrikken

HVEM?

Erindringsfabrikken arbejder for at højne ældre menneskers livskvalitet og skabe møde mellem generationerne. Igennem musik, sang og dans får de deltagerne til at fortælle erindringer fra deres barndom og ungdom og flere af projekterne munder ud i en forestilling, hvor bl.a. børn er inviteret. Erindringerne fortælles levende af mennesker, som selv har oplevet det og vores fælles historie og kulturarv videregives uhøjtideligt og vedkommende til den unge generation. Erindringsfabrikken arrangerer ligeledes workshops for plejepersonale, som giver deltagerne værktøjer til at facilitere et Erindringsværksted. Alle projekterne har til sigte at udvikle det menneskelige potentiale, skabe en god dialog og lade ældre mennesker udvikle kontakt til børn. Alt sammen med det fælles mål at skabe livsglæde og give ældre mennesker en mere interessant og værdig alderdom.

tineTine Futtrup Lund er Erindringsfabrikkens grundlægger. Hun har sin daglige gang på kontoret i Byens hus i Roskilde, hvor hun udvikler, iværksætter og planlægger nye projekter under Erindringsfabrikken samt skaber kontakt til samarbejdspartnere. Ude i marken er Tine facilitator, manuskriptudvikler og instruktør på Erindringsfabrikkens forestillinger, hvor hun til sidst sætter fortælling, sang, musik og dans sammen til et hele. Tine er uddannet cand.mag. i Teater og Performance Studier fra Københavns Universitet og har tidligere arbejdet som underviser, dramaturg og instruktør.

liseLise Ellevang Rasmussen har været med i Erindringsfabrikkens projekter siden det første tilbage i 2011. Lise er facilitator og pianist i Erindringsfabrikken og er derudover også værtinde i Erindringsfabrikkens forestillinger, hvor hun iklædt sin farmors spadseredragt fra 1940´erne, bringer publikum ind i tiden og forestillingens univers. Lise er cand.mag. i Musikvidenskab og uddannet organist. Udover sit arbejde i Erindringsfabrikken arbejder Lise også som pianist, performer og eventarrangør.